Al onze heerlijkheden

  • Lunch & Dinergerechten
  • KOUD
  • Makreel | basilicum | geitenkaas | tomaat€ 16,00
  • Runderpastrami I mosterd I beukenzwam I aceto balsamico€ 16,00
  • WARM
  • Kalfszwezerik I paddenstoel I ravioli I knofselderij I cèpes€ 18,00
  • HOOFD
  • Tarbotine I spitskool I amandel I snijboon | beurre noisette | kappertjes€ 33,00
  • Anjou duif I maïs I meiraap I knoflook I popcorn€ 33,00
  • KAAS
  • Kaasselectie van onze fromager€ 16,00
  • DESSERT
  • Chocolade "Toblerone" I perzik I gezouten crumble | Baileys€ 11,00
  • Crême brûlée "Blue 61" I vijg I port | pistache | hazelnoot€ 13,00
  • WIJN ARRANGEMENT
  • Bij al onze gerechten serveren wij uiteraard begeleidende wijnen
  • PER GLAS € 7,75
  • PER 1/2 GLAS € 4,75
    • = Vegetarisch of veganistisch te bestellen. Heeft u een allergie of andere dieetwensen? geef dit aan ons door. Onze chefs bereiden dagelijks verse gerechten en kunnen dus zeker rekening houden met uw wensen.
    • Menu's
    • Lunch
    • QUICK BUSINESS 3-GANGENMENU
    • € 29,50
    • Van woensdag t/m vrijdag wisselend 3-gangen menu. voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht of koffie. Indien gewenst binnen een uur te serveren.
    • Diner
    • 3-GANGEN MENU
    • € 40,00
    • Tonijn | wasabi | mandarijn | rettich
    • Eendenborst I eendenlever I bloemkool I cantharel | salie
    • Chocolade structuren | aardbei | yoghurt | gecondenseerde melk
    • 4-GANGEN MENU
    • € 50,00
    • Tonijn | wasabi | mandarijn | rettich
    • Gerookte oester I aardappel I beurre blanc I groene kruiden
    • Eendenborst I eendenlever I bloemkool I cantharel | salie
    • Chocolade structuren | aardbei | yoghurt | gecondenseerde melk
    • 5-GANGEN MENU
    • € 60,00
    • Tonijn | wasabi | mandarijn | rettich
    • Haring I escabeche I paprika I rode ui
    • Gerookte oester I aardappel I beurre blanc I groene kruiden
    • Eendenborst I eendenlever I bloemkool I cantharel | salie
    • Chocolade structuren | aardbei | yoghurt | gecondenseerde melk
    • 7 VAN ALLURE
    • € 80,00
    • Tonijn | wasabi | mandarijn | rettich
    • Biet | aceto | geitenkaas | bleekselderij
    • Haring I escabeche I paprika I rode ui
    • Gerookte oester I aardappel I beurre blanc I groene kruiden
    • Buikspek I langoustine I doperwt I snijboon | vadouvan
    • Eendenborst I eendenlever I bloemkool I cantharel | salie
    • Chocolade structuren | aardbei | yoghurt | gecondenseerde melk
    • KAAS
    • Extra gang€ 16,50
    • Ter vervanging van zoet dessert€ 9,50

    “Een culinaire pleziervaart“, zo omschreef de Gouden Pollepel op 14 september 2011 Allure. Dat is wat wij u willen bieden.
    Laat u verrassen met de smaken, geuren en beleving die wij u bieden met onze gerechten, wijnen en service.

    Brian Bennink - Nicky v/d Heuvel - Danielle Schoenmaker - Joey Kellner
    Larissa van Veelen - Jacqueline Kooij

    Team Allure