Al onze heerlijkheden

  • Lunch & Dinergerechten
  • KOUD
  • Makreel I rettich I curry I doperwt I meiraap€ 16,50
  • Pata Negra I pulled pork I paprika I sambal€ 15,50
  • Pierre Robert I wortel I groene kruiden€ 13,50
  • WARM
  • Zachtgegaarde zalm I kerrie I mossel I wakame *signature 2011€ 15,50
  • Slakken I eendenlever I pompoen I granny smith€ 15,50
  • Maïs I polenta I popcorn€ 13,50
  • HOOFD
  • Kabeljauw I bloemkool I romanesco I amandel€ 29,50
  • Lamsrack I mousseline I daslook I groene asperge I zwart knoflook I koolrabi€ 29,50
  • Asperge I doperwt I morielle I aardappel€ 27,50
  • KAAS
  • Kaasselectie van onze fromager€ 15,50
  • DESSERT
  • Rabarber I witte chocolade I basilicum€ 10,50
  • Aardbei I wodka I limoen I hangop I peper€ 10,50
  • Sinaasappel I chocolade I zeezout€ 10,50
  • Menu's
  • Lunch
  • QUICK BUSINESS 3-GANGENMENU
  • € 29,50
  • Van dinsdag t/m vrijdag wisselend 3-gangen menu. voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht of koffie. Indien gewenst binnen een uur te serveren.
  • Diner
  • 3-GANGEN MENU
  • € 38,00
  • Krab I framboos I pastinaak
  • Lamsnek I wortel I la ratte I postelein
  • Bosbes I aceto I witte chocolade I vanille I amandel I sabayon
  • EXTRA GANG VOOR 4-GANGEN MENU
  • +€ 6,50
  • Asperge I ei I beenham I peterselie I aardappel
  • EXTRA GANGEN VOOR "7 VAN ALLURE"
  • +€ 24,50
  • Tonijn I kimchi I bloemkool I romanesco I bimi I dashi
  • Asperge I ei I beenham I peterselie I aardappel
  • Buikspek I biet I teryaki I paksoy
  • Slakken I groenen kruiden I knoflook I boter
  • KAAS
  • Onze menu’s kunnen uitgebreid worden met het gebruik van de kaaswagen.
  • Extra gang€ 15,50
  • Vervanging zoete nagerecht voor kaaswagen€ 9,50
  • WIJN ARRANGEMENT
  • Bij al onze gerechten serveren wij uiteraard begeleidende wijnen
  • PER GLAS € 7,25
  • PER 1/2 GLAS € 4,00
  • “Een culinaire pleziervaart“, zo omschreef de Gouden Pollepel op 14 september 2011 Allure. Dat is wat wij u willen bieden.
    Laat u verrassen met de smaken, geuren en beleving die wij u bieden met onze gerechten, wijnen en service.

    Brian Bennink - Terry Priem
    Larissa van Veelen - Frank van Rijsbergen

    Team Allure