Al onze heerlijkheden

  • Lunch & Dinergerechten
  • KOUD
  • Coquille I eendenlever I serano ham I druif I pruim€ 16,50
  • Zeebaars I ceviche I spinazie I hollandaise I ansjovis€ 15,50
  • Watermeloen I knolselderij I amandel I eidooier€ 13,50
  • WARM
  • Duif I langre I savooiekool I pomme fondant€ 15,50
  • Langoustine I pompoen I sinaasappel I witte chocolade€ 15,50
  • Aardappel I rösti I zoete ui I paprika€ 13,50
  • HOOFD
  • Grouse I buikspek I truffel I aardappel€ 29,50
  • Zeewolf I bloemkool I broccoli I beurre noisette€ 29,50
  • Schorseneer I linzen I zeekraal I paddestoel€ 25,50
  • KAAS
  • Kaasselectie van onze fromager€ 15,50
  • DESSERT
  • Framboos I rode biet I BBQ I aceto I hazelnoot€ 10,50
  • Sinaasappel I duindoorn I chocolade I zeezout€ 10,50
  • Lychee I witte chocolade I wonjoo I harde wenerdeeg€ 10,50
  • Menu's
  • Lunch
  • QUICK BUSINESS 3-GANGENMENU
  • € 29,50
  • Van dinsdag t/m vrijdag wisselend 3-gangen menu. voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht of koffie. Indien gewenst binnen een uur te serveren.
  • Diner
  • 3-GANGEN MENU
  • € 39,50
  • Tonijn I venkel I radijs I langoustine
  • Kalf I roseval I pied de mouton I eendenlever
  • Sinaasappel I duindoorn I chocolade I zeezout
  • EXTRA GANG VOOR 4-GANGEN MENU
  • +€ 8,00
  • Zeebaars I vadouvan I spekschuim I parelgort
  • EXTRA GANGEN VOOR "7 VAN ALLURE"
  • +€ 30,00
  • Steak tartare I artisjok I tomaat I mozzarella
  • Gerookte eidooier I rode biet I polenta I koolrabi
  • Wilde eend I pangsit I hoisin I paksoi I sojaboon
  • Zeebaars I vadouvan I spekschuim I parelgort
  • KAAS
  • Onze menu’s kunnen uitgebreid worden met het gebruik van de kaaswagen.
  • Extra gang€ 15,50
  • Vervanging zoete nagerecht voor kaaswagen€ 9,50
  • WIJN ARRANGEMENT
  • Bij al onze gerechten serveren wij uiteraard begeleidende wijnen
  • PER GLAS € 7,75
  • PER 1/2 GLAS € 4,75
  • “Een culinaire pleziervaart“, zo omschreef de Gouden Pollepel op 14 september 2011 Allure. Dat is wat wij u willen bieden.
    Laat u verrassen met de smaken, geuren en beleving die wij u bieden met onze gerechten, wijnen en service.

    Brian Bennink - Terry Priem
    Larissa van Veelen - Frank van Rijsbergen

    Team Allure