Altijd actueel

Allure op locatie
Voor een speciaal diner kunnen wij ook bij u op locatie koken! Uw diner, feest of evenement wordt nog specialer door de wijn/spijs beleving, zoals u die van ons gewent bent, naar u toe te brengen.
Indien nodig is er naast onze chefs ook bediening beschikbaar. U kunt met ons alle mogelijkheden bespreken.


Naast het bedenken en bereiden van spannende smaakcombinaties en het creëren van een sfeer die u niet snel vergeet, streven wij er ook naar om u regelmatig verrassende extra’s te bieden:

Winemakers diner
Regelmatig komen wijnmakers van over de hele wereld hun wijnen bij ons toelichten. Chef Nick kookt hier een menu bij dat precies is afgestemd op de betreffende wijnen. Wij nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn. Via de nieuwsbrief en/of Facebook houden wij u op de hoogte.

Wijn & Spijs diner

Ook zelf organiseren wij Wijn & Spijs avonden. Wij serveren onze mooiste wijn/spijs combinaties in een informele setting en er is de mogelijkheid om hierover te discussiëren. Aanwezigen zijn vaak leveranciers, vaste gasten en wijnliefhebbers.


Allure Cadeaubon
Bent u op zoek naar een verrassend cadeau voor een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis? Geef dan de Allure Cadeaubon! Verkrijgbaar in elke gewenste waarde. Smakelijk succes verzekerd!