Altijd actueel

Meimaand is Kaasmaand!

Er zijn gasten die ons wel eens toefluisteren dat ze speciaal voor onze kaaswagen naar Allure komen. Voor deze kaasfanaten is er goed nieuws, want de maand mei is kaasmaand met een speciaal 5-gangenlunch waar uiteraard in elk gerecht kaas als ingrediënt te vinden is. Voor € 100 per persoon wordt er elke zondag in mei een 5-gangenlunch geserveerd. Inclusief aperitief, water, begeleidende wijnen en koffie met friandises. Overigens wordt aan het recept van de madeleines niets gewijzigd en blijven deze zoals u ze kent, zonder kaas.  Is het nog niet genoeg? De kaaswagen kan alsnog als 6e gang besteld worden natuurlijk!

Zondag 12 mei (moederdag!), 19 mei, 26 mei 2019
12.30 uur - 16.30 uur
€ 100 per persoon

Reserveer met #KAASMAAND


Lenteactie | 4-gangen | Inclusief bruisend aperitief | € 50

De afgelopen weken zijn ook bij ons de lentekriebels weer geactiveerd. Dit willen we graag met onze gasten delen! Wij serveren daarom een 4-gangen lunch óf diner inclusief bruisend aperitief van het huis voor slechts € 50. Proef de lente bij Allure!

Geldig tot vrijdag 21 juni 2019
Lunch of diner
€ 50 per persoon

Reserveer met #LENTEACTIE


Allure op locatie
Voor een speciaal diner kunnen wij ook bij u op locatie koken! Uw diner, feest of evenement wordt nog specialer door de wijn/spijs beleving, zoals u die van ons gewent bent, naar u toe te brengen.
Indien nodig is er naast onze chefs ook bediening beschikbaar. U kunt met ons alle mogelijkheden bespreken.


Naast het bedenken en bereiden van spannende smaakcombinaties en het creëren van een sfeer die u niet snel vergeet, streven wij er ook naar om u regelmatig verrassende extra’s te bieden:

Winemakers diner
Regelmatig komen wijnmakers van over de hele wereld hun wijnen bij ons toelichten. Chef Terry kookt hier een menu bij dat precies is afgestemd op de betreffende wijnen. Wij nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn. Via de nieuwsbrief en/of Facebook houden wij u op de hoogte.

Wijn & Spijs diner

Ook zelf organiseren wij Wijn & Spijs avonden. Wij serveren onze mooiste wijn/spijs combinaties in een informele setting en er is de mogelijkheid om hierover te discussiëren. Aanwezigen zijn vaak leveranciers, vaste gasten en wijnliefhebbers.


Allure Cadeaubon
Bent u op zoek naar een verrassend cadeau voor een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis? Geef dan de Allure Cadeaubon! Verkrijgbaar in elke gewenste waarde. Smakelijk succes verzekerd!