Altijd actueel

Koningsdag gesloten!!!
Donderdag 27 april Koningsdag, zitten wij aan de oranjetompoezen!


Naast het bedenken en bereiden van spannende smaakcombinaties en het creëren van een sfeer die u niet snel vergeet, streven wij er ook naar om u regelmatig verrassende extra’s te bieden:

Winemakers diner
Regelmatig komen wijnmakers van over de hele wereld hun wijnen bij ons toelichten. Chef Terry kookt hier een menu bij dat precies is afgestemd op de betreffende wijnen. Wij nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn. Via de nieuwsbrief en/of Facebook houden wij u op de hoogte.

Wijn & Spijs diner

Ook zelf organiseren wij Wijn & Spijs avonden. Wij serveren onze mooiste wijn/spijs combinaties in een informele setting en er is de mogelijkheid om hierover te discussiëren. Aanwezigen zijn vaak leveranciers, vaste gasten en wijnliefhebbers.

Sloepen
In samenwerking met de City Marina jachthaven is het mogelijk om de Restaurant Allure sloep te huren. Met deze sloep kunt u (zonder vaarbewijs) varen door tot midden in het centrum van Rotterdam. Ook een tochtje over de Rotte is zeer aan te bevelen. De sloep is per dagdeel te huur en en u kunt hierbij kiezen uit voorafgaand een lunch of aansluitend een diner in ons restaurant. Heeft u iets te vieren? Neem dan als extra een fles champagne mee, inclusief glazen.
U kent kiezen uit verschillende arrangementen. U vindt deze op de website van de City Marina www.sloepverhuurrotterdam.nl
Wilt u meer informatie of de sloep reserveren? Neem dan contact op met de City Marina Haven. Telefoon 010 485 40 96. Heeft u vragen over de lunch of diner, neem dan contact op met ons.

Allure Cadeaubon
Bent u op zoek naar een verrassend cadeau voor een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis? Geef dan de Allure Cadeaubon! Verkrijgbaar in elke gewenste waarde. Smakelijk succes verzekerd!