Altijd actueel

Kerst met Allure
Kerst; het schiet alweer op! Wij hebben weer een heerlijk kerstmenu samengesteld.

Vanaf 6 december te reserveren voor €59,50 per persoon.
(Op kerstavond en 1e Kerstdag €69,50 p/p)

Reserveren? Meld bij uw reservering #KERST


Wijn & Spijs Lunch
In navolging van de geslaagde WINE & DINE Lunch organiseren wij zondag 25 november wederom een speciale Wijn en Spijs-middag. Speciaal voor de gastronomische liefhebbers een speciale wijn- spijscombinatie, in Kerstfeer. Een sensationeel 5-gangen menu met wijnen welke door de chef en sommelier subliem op elkaar zijn afgestemd. 

Ook is het mogelijk om na afloop de wijnen direct bij ons te kopen voor uw eigen kerstmenu.

Zondag 25 november
12.30 uur - 17.00 uur
€ 69,95 per persoon

Reserveer met #WIJNSPIJS


Allure op locatie
Voor een speciaal diner kunnen wij ook bij u op locatie koken! Uw diner, feest of evenement wordt nog specialer door de wijn/spijs beleving, zoals u die van ons gewent bent, naar u toe te brengen.
Indien nodig is er naast onze chefs ook bediening beschikbaar. U kunt met ons alle mogelijkheden bespreken.


Naast het bedenken en bereiden van spannende smaakcombinaties en het creëren van een sfeer die u niet snel vergeet, streven wij er ook naar om u regelmatig verrassende extra’s te bieden:

Winemakers diner
Regelmatig komen wijnmakers van over de hele wereld hun wijnen bij ons toelichten. Chef Terry kookt hier een menu bij dat precies is afgestemd op de betreffende wijnen. Wij nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn. Via de nieuwsbrief en/of Facebook houden wij u op de hoogte.

Wijn & Spijs diner

Ook zelf organiseren wij Wijn & Spijs avonden. Wij serveren onze mooiste wijn/spijs combinaties in een informele setting en er is de mogelijkheid om hierover te discussiëren. Aanwezigen zijn vaak leveranciers, vaste gasten en wijnliefhebbers.


Allure Cadeaubon
Bent u op zoek naar een verrassend cadeau voor een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis? Geef dan de Allure Cadeaubon! Verkrijgbaar in elke gewenste waarde. Smakelijk succes verzekerd!